26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialAmbasadorul Francois Saint Paul: Franța a fost lovită de terorism din cauza...

Ambasadorul Francois Saint Paul: Franța a fost lovită de terorism din cauza valorilor EUROPENE pe care le promovează

Franța a căzut victimă atentatelor teroriste, în anul 2015, din cauza valorilor comune, europene, pe care le promovează, a declarat joi ambasadorul Franței, Francois Saint Paul, cu prilejul recepției organizate la București.

Recepția organizată de Ambasada Franței. în cinstea Zilei Naționale – 14 iulie, a început la București la ora 17, în prezența președintelui Klaus Iohannis.

Ambasadorul Saint Paul a precizat că, după acordurile semnate între cei doi șefi de Guvern, Dacian Cioloș și Manuel Valls, între România și Franța este acum cea mai strănsă cooperare economică din istorie.

"Așteptați multe de la Franța și noi așteptăm multe de la România", a subliniat ambasadorul Franței.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă