11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAlianta D.A. reinvie in Moldova. PSD nu se lasa

Alianta D.A. reinvie in Moldova. PSD nu se lasa

» Formarea unei aliante de guvernamant dupa rezultatele inregistrate la scrutinul de duminica este luata in calcul de toti liderii moldoveni ai PD-L si PNL
» Reprezentantii PD-L din Moldova au o optiune clara: PNL.
» Si liderii din judetele Moldovei ai PNL incep sa-si devoaleze optiunile: Relu Fenechiu, cel mai vizibil reprezentant al liberalilor din aceasta zona, vede o alianta de dreapta la Palatul Victoria, respectiv cu PD-L.
» De cealalta parte, intr-o alianta sau nu, liderii moldoveni ai PSD vor un singur lucru: la guvernare.

Ca sa fiu sincer, doresc sa continue colaborarea cu PNL, o formula de guvernare PD-L plus PNL. Dar nu pot sa ma pronunt in legatura cu formula care va fi adoptata pana la urma. Ce vor face cei de la Bucuresti e problema dansilor."
Gheorghe Stefan, presedinte PDL Neamt

PSD va fi la guvernare. Va spun o idee esentiala: nu este posibila in acest moment crearea unui Guvern fara participarea PSD. Cred ca mai aproape de noi este PNL."
Gheorghe Nichita, presedinte PSD Iasi

Nu pot spune daca am preferinte pentru aliante. Am fost apropiati de anumite curente din PSD, dar optiunea de dreapta cred ca o sa fie preferata. Vor fi multe discutii, dar cred ca se va finaliza o alianta de dreapta."
Relu Fenechiu, presedinte PNL Iasi

Prefer sa facem Guvernul singuri. Daca nu se va putea acest lucru, atunci as opta pentru un Guvern cu PNL."
Gheorghe Flutur, presedintele PD-L Suceava

Ne asteptam sa fim aproape de obiectivul propus la inceputul acestei campanii, si anume castigarea alegerilor de catre PD-L la nivelul judetului Iasi. Dreapta politica a castigat in Romania, indiferent de cum se vor termina numaratorile. Guvernul va fi, probabil, PDL-PNL-UDMR"
Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi

Asteptam rezultatele finale in colegii si pe tara, caci inca nu stim, totusi, cine va castiga alegerile. Teoretic, este posibila orice alianta de guvernare si nu pot sa spun ce formula mi-as dori eu."
Romeo Stavarache, presedinte PNL Neamt, primar al Bacaului

 

Imi doresc PSD la guvernare, fara sa ma intereseze pe cine trage la remorca si va fi PSD la guvernare indiferent cu cine la remorca."
Ioan Munteanu, presedinte PSD Neamt

PSD-ul a scazut fata de 2004, in timp ce celelalte partide au crescut! Dreapta este la conducere acum, dreapta va face Guvernul Romaniei pentru perioada 2008-2012."
Catalin Flutur, presedinte PD-L Botosani

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă