25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Alertă în Paris. O motocicletă a explodat în faţa Ambasadei Iordaniei...

VIDEO Alertă în Paris. O motocicletă a explodat în faţa Ambasadei Iordaniei din capitala franceză

O motocicletă a explodat, miercuri, în faţa Ambasadei Iordaniei din Paris, iar un oficial iordanian a anunţat că încă nu sunt clare cauzele exploziei, informează Associated Press, potrivit Mediafax.

 

Poliţia franceză investighează incidentul, ce a avut loc miercuri dimineaţa în faţa biroului ataşatului militar iordanian din Paris. Până în acest moment, autoritățile nu a făcut nicio precizare cu privire la existenţa unor victime.

Abdallah Alolaimat, angajat al Ambasadei Iordaniene din Paris, a declarat că încă nu este clar dacă au fost oameni răniţi în urma deflagraţiei.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului iordanian de Externe, citat Agenţia de presă iordaniană Petra, a declarat că explozia a produs daune minore autovehiculelor parcate în faţa clădirii.

Un oficial al Ambasadei iordaniene a declarat pentru Reuters că este de părere că biroul ataşatului militar iordanian nu a fost vizat de vreun atac.

”O motocicletă a explodat în faţa clădirii unde se află biroul ataşatului militar iordanian. Poliţia a demarat o anchetă. Nu pare să fie un act intenţionat”, a declarat oficialul iordanian.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă