11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialALEGERI OLT 2012. Candidatul la şefia CJ, care avea acelaşi nume cu...

ALEGERI OLT 2012. Candidatul la şefia CJ, care avea acelaşi nume cu actualul preşedinte al forului, s-a retras

Candidatul Partidului Verde pentru preşedinţia CJ Olt, Paul Stănescu, de profesie sculer matriţer la o firmă din Piteşti, dar născut în comuna Tătuleşti şi cu domiciliul în Scorniceşti, şi-a retras candidatura, potrivit Agerpres.

În aceste condiţii, pe lista de candidaţi la preşedinţia CJ Olt va rămâne un singur candidat cu numele de Paul Stănescu, respectiv preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean, candidat al USL şi preşedinte al PSD Olt, singurul Paul Stănescu înscris în cursa electorală care avea notorietate printre alegători.

Potrivit unei hotărâri publicate pe pagina de internet, Biroul Electoral Judeţean Olt a luat act de retragerea din cursa electorală pentru şefia CJ Olt a candidatului Partidului Verde, Paul Stănescu. Acesta a renunţat şi la candidatura sa pe lista partidului pentru mandatele de consilieri judeţeni, cererea sa de retragere fiind admisă de Biroul Electoral Judeţean Olt. Stănescu de la Partidul Verde era complet necunoscut opiniei publice şi nu are activitate politică.

Partidul Verde, condus în Olt de omul de afaceri Doru Mitrache, înscris în competiţia pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, rămâne astfel fără candidat la şefia CJ Olt şi se pune capăt speculaţiilor conform cărora s-ar fi creat confuzie în rândul electoratului din cauza numelor identice ale candidaţilor USL şi Partidului Verde la cea mai importantă funcţie din Consiliul Judeţean.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă