11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialAlege un proiect economic cu ţigle TONDACH XXL pentru acoperişul casei tale

Alege un proiect economic cu ţigle TONDACH XXL pentru acoperişul casei tale

Alegerea învelitorilor pentru acoperişuri se face în funcţie de mai multe criterii, între care panta acoperişului, stilul clădirii, precum şi bugetul avut la dispoziţie sunt cele mai importante. O soluţie foarte bună este cea a ţiglelor ceramice de format mare XXL, TONDACH România oferind o gamă largă de tipuri pentru orice fel de casă şi, în plus, o promoţie deloc de neglijat pentru luna mai.

Acoperişurile ceramice reprezintă o soluţie optimă pentru proiectele de casă care au în vedere un acoperiş înclinat. Avantajele sunt considerabile, în primul rând datorită durabilităţii mari a acestor învelitori, precum şi a confortului la interior obţinut în cazul utilizării unor materiale naturale. Producerea implică numai materiale naturale, durata de viaţă este de 80 – 100 de ani, iar soluţiile oferite de TONDACH România beneficiază de o garanţie de 33 de ani.

Rezistenţa la intemperii, durabilitatea foarte mare şi, în special, preţul mult mai avantajos comparativ cu alte soluţii fac din ţigla ceramică o soluţie ideală, în condiţiile actuale de criză. Ţigla ceramică poate fi o soluţie „pentru toate buzunarele“, existând şi produse care conferă maximum de eleganţă pentru preţuri acceptabile.

Ţigla ceramică  TONDACH de format mare XXL

Pentru proiectele economice privind soluţiile de acoperişuri, TONDACH România propune ţigla ceramică de dimensiuni mari, XXL, care prezintă nenumărate avantaje. Între acestea se pot enumera: preţ extrem de competitiv pe metru pătrat (se folosesc începând de la doar 8,8 buc. de ţiglă pe mp), consum redus de material lemnos pentru şarpantă, volum mai mic de manoperă, manipulare rapidă, uşurinţă în montaj, greutate redusă pe mp etc. Din punct de vedere estetic aceste ţigle se prezintă într-o gamă foarte variată de forme şi culori.

Oferta lunii mai. Pentru modelele XXL Twist teracotta  şi Tango+ maro, TONDACH România oferă pe întreaga durată a lunii mai o reducere de minim 20%. Mai multe detalii privind această campanile puteţi afla pe site-ul www.tondach.ro precum şi de la dealerii TONDACH România.

Gama de culori pentru ţiglele de format mare XXL este natur şi engobă roşu, maro, antic şi negru. Bolero, cu liniile sale discrete și elegante, încununează arhitectura clădirilor în stil modern, Rumba  conferă acoperişului un aer mediteranean prin formele sale arcuite, Twist reprezintă îmbinarea perfectă între practic şi armonie cu suprafeţe care încântă privirea, iar TANGO+ prin eleganța sa fină și stilul impunător înnobilează orice locuință.

Twist, o alegere perfectă

Raportul perfect dintre funcţionalitate şi design a făcut ca ţigla economică Twist de format mare să devină una dintre opţiunile preferate ale românilor, mai ales că, prin gama de culori şi forme se poate adresa oricărui tip de client. Având dimensiunile de 25,5 x 50 cm, o greutate de 3,45 kg şi necesitând petreceri mai puţine, doar 8,8 – 9,3 bucăţi de ţigle Twist sunt necesare pentru acoperirea unui metru pătrat de acoperiş, realizându-se astfel economii substanţiale de material, care pot depăşi 25%. Disponibile şi în culoarea antracit, casele având învelitoarea din ţigle ceramice Twist se bucură de eleganţă şi personalitate speciale.

TANGO+, eleganţă şi stil

O altă soluție economică o reprezintă țiglele ceramice Tango+, care prin eleganța și stilul impunător pot înnobila orice locuință. Suprafața este simplă și plăcută. La fel ca şi în cazul ţiglei Twist, Tango+ permite o distanță variabilă între șipci. Din acest motiv ambele tipuri de ţiglă sunt ideale pentru reconstrucția acoperișurilor vechi.

Dimensiunile, greutatea şi necesarul pe metru pătrat pentru Tango+ sunt identice ca la ţigla Twist: 30 x 50 cm, greutate 3,6 kg, 8,8 – 9,3 bucăți pe metru pătrat. Gama de culori este teracotta, antracit, maro şi glazuri Amadeus.

Case cu acoperiş ceramic

Ţiglele ceramice de dimensiuni mari – reprezintă cea mai bună recomandare pentru proiecte economice. Frumoasele case prezentate în acest material au ca specific acel acoperiş a cărui învelitoare este ţigla ceramică TONDACH XXL care se deosebeşte prin prestanţă şi prin nobleţea materialului, în plus fiind şi o soluţie economică. Este un produs natural, realizat numai pe bază de materiale naturale (argilă, apă, aer şi foc), autentic, care nu simulează şi nici nu imită iar prin însăşi natura sa, creează un stil, o personalitate.

Ţiglele ceramice XXL pot fi o soluţie „pentru toate buzunarele“, existând şi produse care conferă maximum de eleganţă. Este de notat că această învelitoare se poate propune pentru orice stil şi tip de proiect de casă, de la cea clasică, la una rustică sau modernă, cu acoperiş dinamic, foarte spectaculos în multe ape. 

Proiecte de case

Tot mai mulţi arhitecţi propun proiecte de case cu acoperiş ceramic, soluţiile de ţigle ceramice TONDACH de dimensiuni mari XXL fiind ideale pentru proiectele economice. Prezentăm câteva exemple de astfel de proiecte, mai multe putând fi găsite în revista Planul Casei Mele.

Casa care te invită la relaxare, arh. Gabriel Georgescu (tel.: 0727.252.525, e-mail: ntd_arhitect@yahoo.com)

Proiectul pe care îl propunem în imaginile alăturate reprezintă o gândire arhitecturală aflată în strânsă relaţie cu grădina şi mediul înconjurător. Accentul principal este pus pe condiţia umană, nu doar din punct de vedere funcţional, ci şi emoţional. Se promovează ideea de armonie ce se poate crea între habitatul uman şi natură. Integrată în context, casa poate deveni o parte fluentă a locului. Formele casei sunt echilibrate şi foarte bine delimitate. Astfel, în partea din faţă au fost aduse funcţiunile folosite pe timpul zilei, acestea având deschideri largi, bine aeri site şi luminate de spaţiile vitrate, atent dispuse pe faţadă. Ferestrele joacă un rol important şi în ceea ce priveşte funcţiunile folosite pe timpul nopţii, amplasate în partea din spate a casei; acestea sunt mai reduse ca dimensiuni, însă bine aşezate, oferind suficientă lumină spaţiului interior.

Un accent deosebit este pus  pe relaţia dintre grădină şi casă, volumul exterior fiind înconjurat de terase a căror formă aduce un efect estetic plăcut care te îmbie la un moment de relaxare.

Precum în natură, arhitectura implică un respect pentru formă, pentru materialele naturale (lemnul, piatra, ceramica), aflate în armonie cu mediul înconjurător, şi o expresie sinceră a funcţiunilor clădirii. Învelitoarea propusă este din ţiglă ceramic de format mare.

Fiind dispusă pe parter, cu o suprafaţă construită de 143 mp, casa poate fi realizată pe o suprafaţă mai mică de teren. Din punctul de vedere al compartimentărilor, aceasta poate asigura necesităţile unei familii obişnuite.

Proiectul beneficiază de un living de 30 mp, un dining de 10 mp, o bucătărie de 12,5 mp, vestibul de 6,7 mp, un birou de 12 mp, două băi (de 3,9 şi 4,6 mp) şi două dormitoare cu suprafeţe de 12 mp, respectiv 15 mp.

Costul estimat de realizare a proiectului este de 57.200 de euro.

21.000 Euro casa finalizată, Arh. Radu Vascu, Tel.: 0756.322.811, office@casa-ieftina.ro,www.casa-ieftina.ro

O casă mică – 2 camere, parter: 54,7 mp, suprafaţa utilă: 40,7 mp, suprafaţa terenpropusă: 250 mp – dar cochetă, compartimentată funcţional, destinată unei familii, fiind o alternativă mai bună la un apartament de dimensiuni similare. Casa include un hol la intrare, o baie cu cabină de duş, lavoar, vas de toaletă şi o nişă unde se montează maşina de spălat şi boilerul, dormitor în care încape un pat matrimonial, şifonier şi noptiere, un living cu şemineu, unit cu o bucătărie care include şi un mic spaţiu de depozitare, terasă.

Structura este din lemn uscat, selecţionat, tratat şi ignifugat, placare exterioară cu OSB, interior cu plăci gips-carton antifoc; învelitoare din ţiglă ceramică de dimensiuni mari XXL; izolaţia exterioară cu polistiren şi tencuială decorativă; tâmplaria PVC cu geam termopan triplu; sistemul de încălzire pe lemn – şemineu aparent; sistemul de încălzire pe curent.

Proiect casă modernă de inspiraţie tradiţională, arh. Gabriel Georgescu, Tel.: 0727.252.525, www.arhitectgabrielgeorgescu.ro, ntd_arhitect@yahoo.com

Parter+Etaj, 326 mp, 6 camere., acoperiş înclinat, recomandat mediu montan, învelitoare ţiglă

ceramică XXL

Proiecte de cumpărat (Viorica Iorgulescu Tel.: 0723.294.414)

Parter + Etaj 112 mp, 4 camere, 2 grupuri sanitare, parter: 65,6 mp, living: 27,4 mp, garaj: 17,9 mp, terasă: 29,5 mp, etaj: 45,8 mp

Parter+Etaj: 172 mp, 5 camere, parter: 92,3 mp, bucătărie: 7,9 mp, living+dining: 37,4 mp, etaj: 79,4 mp, 4 dormitoare, hol: 6,1 mp.

 

 

 

Cele mai citite

Remontada cu scandal pe Santiago Bernabeu. Bayern Munchen acuză arbitrajul

Real Madrid a învins-o dramatic, cu scorul de 2-1, pe Bayern Munchen și s-a calificat în finala Champions League, dar nemții acuză că rezultatul...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...
Ultima oră
Pe aceeași temă