17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialAlcool si cocaina pentru idolul Argentinei, Maradona

Alcool si cocaina pentru idolul Argentinei, Maradona

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a primit autorizatia de a parasi clinica de psihiatrie unde era internat inca din 21 aprilie, pentru a se trata de dependenta de alcool, informeaza AFP, citand surse din interiorul unitatii medicale.

Alfredo Cahe, medicul personal al lui Maradona, a declarat, la randul sau, pentru cotidianul Clarin, ca este vorba despre o permisiune de iesire temporara din spital, Maradona fiind nevoit sa mearga la clinica de trei ori pe saptamana, pentru a continua tratamentul. Diego Maradona a fost internat din cauza problemelor provocate de alcoolism.
Potrivit Clarin, Maradona, in varsta de 46 de ani, a parasit clinica specializata in tratarea dependentelor dupa ce a fost internat timp de 16 zile. Fosta vedeta a echipelor Boca Juniors, Barcelona si Napoli primise inca de saptamana trecuta permisiunea sa paraseasca temporar clinica.
Dupa o lunga perioada in care a fost dependent de cocaina, Diego Maradona a inlocuit progresiv drogurile cu alcoolul. In 2004, el a fost in pericol de moarte in urma unui accident cardio-respirator provocat de dependenta de cocaina, dar in cele din urma a reusit sa-si revina si sa slabeasca 50 de kilograme, datorita unei interventii chirurgicale, in conditiile in care problemele sale erau cauzate si de faptul ca devenise supraponderal.
Dupa ce si-a revenit complet si si-a recapatat forma fizica optima, Maradona a revenit in atentia publicului argentinian prin intermediul propriei emisiuni televizate, "Noaptea numarului 10".

Cele mai citite

Momente emoționante pentru Andreea Marin. Fiica ei se pregătește să plece la facultate

Andreea Marin și-a exprimat recent emoțiile sale legate de viitorul educațional al fiicei sale, Violeta Bănică. Andreea Marin, copleșită de emoții Tânăra se află în...

România, lider în implicarea angajaților, dar cu un nivel crescut de stres la locul de muncă

România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește gradul de implicare al angajaților, conform unui sondaj Gallup realizat în 2024....

Barajul de la Bozia, Fălciu, parțial afectat de viitură în zona Cârja

ISU Vaslui anunță că nu a fost informat în mod oficial despre nici un baraj rupt ISU Vaslui a anunţat, luni, că, din cauza precipitaţiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă