25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialAjutaţi-o pe Ionela să se opereze în străinătate

Ajutaţi-o pe Ionela să se opereze în străinătate

Samareanu Ionela este o fetiţă de cinci ani care suferă de mai multe boli foarte grave. De la naştere a părăsit spitalul de foarte puţine ori şi, în ultimul timp, starea sa de sănătate este din ce în ce mai precară. Şansa fetiţei se găseşte la o clinică din Germania, dar costurile acestei şanse se ridică la 15.000 de euro, iar părinţii Ionelei cer ajutorul tuturor pentru a-şi salva copilul.

Bună ziua.

Mă numesc Samareanu Mihaela şi am o fetiţă de 5 anişori ,Samareanu Ionela care de la naştere suferă de mai multe boli grave:cutis marmorat congenital, tetrapareză spastică,glaucom congenital şi limfangiomatoză retroperitoneală.

De când s-a născut ea a stat mai mult prin spitale,a suferit foarte multe tratamente şi recuperări, dar din păcate progresele fetiţei sunt foarte mici, dar ce e mai rău,este că în ultimul timp situaţia fetiţei s-a înrăutăţit foarte mult, chiar a fost şi în comă.

Medicii de aici din România ne-au spus că singura şansă a fetiţei este la o clinică din Germania, dar costul tratamentului este foarte scump, el costă în jur de 15.000 euro, bani pe care noi nu i-am putea strânge niciodată, deoarece veniturile noastre sunt foarte mici, de aceea rugăm din suflet pe toţi cei care vor să ne întindă o mână de ajutor pentru a strânge suma necesară ca să putem ajunge cu fetiţa la tratament în străinătate.

Până acum fetiţa a suferit şi 6 operaţii la ochişori şi chiar riscă să orbească din cauza glaucomului de care suferă şi din această cauză am vorbit cu cineva din Germania să ne programeze şi la o clinică de oftalmologie de acolo pentru un control şi chiar o posibilă operaţie.


Noi am deschis şi 2 conturi pe numele meu, Samareanu Mihaela la banca BRD din Ploieşti ,sucursala Malu Roşu.

în lei:RO35BRDE300SV37931003000
în euro :RO26BRDE300SV37931183000

COD SWIFT: BRDE ROBU.

NR TELEFON 0765708270

Vă mulţumesc din tot sufletul pentru intenţia dumneavoastră de a ne ajuta“.

Cele mai citite

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă