12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialActrița Julia Roberts va fi imaginea noii colecții Givenchy

Actrița Julia Roberts va fi imaginea noii colecții Givenchy

Actriţa americană Julia Roberts a fost aleasă să reprezinte imaginea brandului de modă Givenchy pentru campania din primăvara anului viitor, informează Mediafax.

Julia Roberts, în vârstă de 47 de ani, s-a declarat şocată în momentul în care a primit propunerea şi chiar a glumit cu sora sa despre faptul că a devenit fotomodel atât de târziu în viaţă.

"Sora mea mi-a spus «Cum de-ai ajuns brusc supermodel, ai aproape 50 de ani?». Este amuzant!", a spus Roberts.

Primele imagini ale campaniei de promovare a brandului Givenchy o prezintă pe actriţa americană purtând un smoching elegant, dar simplu. Fotografiile sunt alb-negru şi au fost publicate pe contul de Twitter al Givenchy.

Julia Roberts a declarat că este foarte încântată şi că hainele pe care le-a purtat în timpul şedinţelor foto i se potrivesc, fiind lucruri pe care le-ar fi ales ea însăşi.

Julia Roberts, născută în 1967, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich". A mai jucat recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", în lungmetrajul "Larry Crowne", alături de Tom Hanks, în "Oglindă, oglinjoară/ Mirror, Mirror", o adaptare cinematografică a basmului "Albă ca Zăpada", şi în "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" de John Wells, alături de Meryl Streep.

Cele mai citite

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă