12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialACCIDENT la Teatrul Odeon. O actriţă japoneză a fost transportată de urgenţă...

ACCIDENT la Teatrul Odeon. O actriţă japoneză a fost transportată de urgenţă la spital

O actirţă japoneză a fost preluată cu ambulanţa de la Teatrul Odeon şi transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), după ce i-a căzut o bară în cap. Din primele investigaţii a rezultat că artista nu a suferit traumatisme severe, informează Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 70 de ani, este în investigaţii la SUUB.

“Nu este vorba de un traumatism cranio-cerebral grav şi nu se impune internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Silvia Nica.

Inspectorul general al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a precizat că, în urma incidentului, conducerea Teatrului Odeon va trebui să efectueze o cercetare şi să înainteze dosarul, pentru avizare, către ITM.

Directorul Teatrului Odeon, Dorina Lazăr, a declarat că “nu s-a întâmplat nimic, e o alarmă falsă”. Ea a adăugat că spectacolul programat pentru această seară nu va fi amânat.

Citeşte şi: Medicina din România a pierdut un medic și profesor de valoare

Compania de teatru Rinkogun din Japonia prezintă vineri, la Teatrul Odeon, Sala Majestic, de la ora 19.00, spectacolul “Podul”.

Producţia realizată în anul 2002 la Tokio a avut reprezentaţii în toată Japonia, dar şi la Paris, Viena, Frankfurt, Roma, Terni, Yalta, Bucureşti, New York, Pittsburg, Miami. Spectacolul a fost distins cu premiul Yomiuri pentru cea mai bună regie, premiul Kinokuniya şi premiul Yomiuri pentru literatură.

 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă