15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialAccidente grav pe DN10, la Brașov și DN7, în Vâlcea. 10 răniți

Accidente grav pe DN10, la Brașov și DN7, în Vâlcea. 10 răniți

10 persoane au fost rănite, duminică, în două accidente produse pe două drumuri naționale. 

Drumul Naţional 7 este blocat, duminică seară, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, iar trei persoane au fost rănite, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, accidentul s-a produs la kilometrul 213 al DN 7, între localităţile Brezoi şi Călimăneşti.

Conform sursei citate, şoferul unui autoturism a intrat în depăşirea unui TIR şi a lovit un alt autoturism care venea din sens opus şi pe care l-a proiectat într-un autotren.

În urma impactului, au fost rănite trei persoane – şoferii celor două autoturisme şi un pasager.

Traficul pe DN 7 este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii din Vâlcea estimând că drumul va fi redeschis în aproximativ 20 de minute.

Acesta este al doilea accident rutier produs duminică seară în judeţul Vâlcea.

În jurul orei 19.00, două autoturisme s-au ciocnit pe DN 67, în localitatea Pietrari, după ce un şofer nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional de pe un drum secundar, două persoane fiind rănite. Una dintre acestea, respectiv şoferul care a produs accidentul, este în stare gravă.

 —

Şapte persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN10, în localitatea braşoveană Teliu, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs într-o curbă, după ce un şofer de 23 de ani din localitatea Teliu a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un microbuz înmatriculat în judeţul Covasna.

Microbuzul nu era de transport persoane, ci aparţinea unui covăsnean care se afla în maşină împreună cu nişte prieteni.

În urma impactului au fost răniţi şoferul care a produs accidentul, precum şi alte şase persoane din microbuz.

Conform sursei citate, cel mai grav rănit este şoferul în vârstă de 23 de ani, ceilalţi şase suferind răni mai uşoare.

La locul accidentului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis mai multe echipaje SMURD, care au preluat răniţii şi i-au transportat la spital.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră, şoferii fiind direcţionaţi pe rute alterantive.

Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă