13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAccident GRAV pe DN 1: Şase persoane au fost RĂNITE, după ce...

Accident GRAV pe DN 1: Şase persoane au fost RĂNITE, după ce două maşini s-au ciocnit

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit pe DN 1, în zona localităţii Porumbacu de Jos, din judeţul Sibiu, informează Mediafax.

“Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Şoferul unui autoturism care circula spre Sibiu, în curbă, pătrunde uşor pe contrasens şi loveşte o maşină condusă regulamentar, proiectând-o în afara drumului. Din cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţii de ploaie, carosabil umed şi drum în curbă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Potrivit acesteia, cinci persoane – doi adulţi şi trei copii – aflate în maşina care a fost lovită au fost rănite, iar traficul a fost complet blocat pentru aproximativ o oră.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat că şase persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fără a fi necesară intervenţia echipajului de descarcerare.

“Toate persoanele sunt conştiente”, a declarat Bianca Săbău.

Cinci dintre cele şase persoane rănite au fost transportate la spitale din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, Decebal Todăriţă, a precizat că doi adulţi – un bărbat de 43 de ani și o femeie de 36 de ani – au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU.

“După primele investigații, bărbatul a fost diagnoscticat cu fracturi costale, traumatism cranio-cerebral și o posibilă ruptură de ficat. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism toracic, contuzie la glezna reaptă și contuzie la cotul stâng. Alți trei pacienți, toți copii, au fost transportanți la Spitalul de Copii Luther”, a declarat Decebal Todăriţă.

În judeţul Sibiu plouă încă de sâmbătă seara, iar poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan.

Cele mai citite

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă