25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial5 tipuri de genţi pe care orice femeie ar trebui să le...

5 tipuri de genţi pe care orice femeie ar trebui să le aibă

O geantă nu este numai un accesoriu care ne completează ţinuta ci este un lucru indispensabil pentru noi, femeile. Unde ne-am mai ţine toate lucrurile de care avem nevoie când ieşim din casă? Unde s-ar mai simţi haosul ca la el acasă?

Dacă tot avem aşa mare nevoie de genţi, care sunt cele 5 genţi pe care orice femei ar trebui să le aibă?

1. Geantă mare neagră

Genţile mari au atuurile lor. Sunt foarte în vogă şi evident, foarte încăpătoare. Datorită culorii negre o poţi asorta cu orice fel de ţinută. Poţi alege diferite modele sau materiale pentru noul tău accesoriu.

2. Geantă plic

Geanta plic este atât de feminină şi de elegantă încât nu poţi pleca la vreo ocazie specială fără ea. Găseşti în toate formele, modelele şi culorile posibile. Dacă vrei o geantă plic extravagantă, optează pentru culoarea muştarului. În funcţie de îmbrăcămintea pe care o ai, poţi alege geanta plic cu fundiţă pentru un plus de romantism. Singurul dezavantaj este că va trebui să îţi triezi din lucrurile personale pe care vrei să le iei cu tine deoarece aşa cum ai bănuit, nu este foarte încăpătoare.

3. Geantă extravagantă

Depinde de definiţia fiecăruia atunci când vine vorba de extravagant dar în această categorie cu siguranţă intră genţile inedite şi ieşite din comun. O geantă mare în formă de casetă audio sau o geantă în formă de bufniţă cu siguranţă va capta atenţia. Avantajul acestor genţi este că dacă nu ai inspiraţie cu ce să te îmbraci, poţi asorta o geantă extravagantă la o ţinută banală şi te va scoate în evidenţă.

4. Genţi inscripţionate cu mesaje

Cine a zis că nu putem livra un mesaj cu ajutorul genţilor? Cu siguranţă ai în garderoba ta câteva tricouri cu diverse inscripţii menite să transmită o idee. Ce ar fi să îţi îmbogăţeşti garderoba cu o geantă pe care scrie ceva drăguţ? Dacă nu găseşti în comerţ una cu un mesaj care să te reprezinte, cumpără o geantă de pânză şi personalizeaz-o.

5. Geantă casual

Geantă casual te poate însoţi în oraş cu prietenele, la serviciu sau la o sesiune de shopping. Este suficient de încăpătoare pentru lucrurile de bază de care ai nevoie şi suficient de clasică cât să o poţi asorta cu o pereche de blugi şi un tricou.

Cele mai citite

VIDEO. Limitator inteligent de viteză montat la Snagov

La Snagov s-a montat primul limitator de viteză inteligent din România, ce îi oprește numai pe șoferii care încalcă limita de viteză din zonă. Un...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă