16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecial25% reducere până la finele anului la cursurile foto F64 din...

25% reducere până la finele anului la cursurile foto F64 din 2013

F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto din România, anunţă o reducere de 25% pana la finele anului pentru cursurile foto care vor fi organizate in primele luni ale lui 2013. Toţi pasionaţii de fotografie ce aleg să se înscrie la cursurile F64 vor beneficia de această reducere pentru toate seminariile foto din ofertă, cu excepţia cursului Fotograf Pro în 8 săptămâni acreditat de instituţiile abilitate.

Fotograf Pro în 8 săptămâni îl are ca lector pe Radu Grozescu şi cuprinde două module: DSLR Start şi DSLR Pro. Parcurgerea acestora permite înscrierea la examenul de obţinere a diplomei acreditate de fotograf, recunoscută de statul român. Cursul include de la noţiuni de bază până la introduceri în fotografia de eveniment, de călătorie, arhitectură, peisaj, macro, fotografie de produse şi culinară, folosirea flash-urilor, dar şi legislaţie şi gestionarea costurilor.

Vezi aici ghidul F64 pentru Sărbători

Canon Entry Level şi Canon Mid & High Level sunt două seminarii dedicate începătorilor, respectiv utilizatorilor care vor să exploreze caracteristicile avansate ale aparatelor de fotografiat. Sunt tratate noţiuni de bază, precum importanţa celor trei termeni cel mai des întâlniţi: diafragmă, expunere, ISO, dar şi sfaturi de fotografiere creativă. În cadrul seminarului avansat, sunt aprofundate caracteristicile mai avansate ale DSLR-urilor, de la balans de alb până la dynamic range. Este binevenit orice posesor de DSLR, indiferent de marca pentru care a optat.

Nikon Entry şi Nikon Mid & High sunt alte două cursuri dedicate celor care au ales DSLR-urile Nikon. Fiecare participant primeşte un suport de curs la finele seminarului de şase ore. Sunt explicate noţiunile de bază, iar în seminarul avansat, cursanţii vor beneficia de demonsraţii practice ale unor set-up-uri de tip studio, realizate cu flash-uri portabile.

Fotojurnalism este cursul la care George Nicolae dezbate, alături de participanţi, proiectele de documentare ale unui subiect şi descrierea coerentă a unui fir narativ în imagini. Pentru pasionaţii de video, de la Andrei Constantinescu aflăm Cum filmăm cu aparatele DSLR, un seminar adresat celor la îneput de drum în domeniul filmării, iar Bogdan Panait susţine un curs de Fine Art, în care se pun bazele fotografiei bazate pe emoţie, concepte şi tehnici fotografice, dar şi o parte practică.

Şi pentru că toţi pasionaţii de fotografie merită ceva în plus, Alex Conu vorbeşte, în cadrul seminarului de Astrofotografie, despre peisaje nocturne, dar şi despre tehnici, inclusiv despre postprocesare. Event Photography este cursul lui Tudor Petremarin dedicat introducerii în arta fotografică pentru evenimente precum cele de familie (nunţi, botezuri) sau cele corporate (petreceri ale companiilor, declaraţii de presă etc.) cu accent pe noţiuni precum glamour sau fotojurnalism.

Pentru cei interesaţi să aprofundeze fotografia corporate, workshopul Fotografie pentru companii, susţinut de Adrian Holerga, îi ajută se îşi perfecţioneze abilităţile de lucru. Sunt dezbătute subtipurile fotografiei de companie, de la evenimente, până la interacţiuni cu publicul, dar şi noţiuni de management şi planificare a afacerii.

Pentru a trece la un alt nivel, Fotografia de studio este cursul unde se experimentează, în care creativitatea şi imaginaţia sunt cele mai importante resurse. Lectorul Dragoş Borcanea explică setările camerei în studio, conceptul de contrast 3D, dar şi noţiuni precum cele legate de umbre, reflexii şi controlul surselor de lumină.

Unul dintre tipurile de fotografie de studio este şi Fotografia de produs. Seminarul lui Mircea Savu explică principiile iluminării pentru fotografia table-top, luminile necesare, de la cea naturală până la flash-uri şi lumini artificale de studio şi tehnici în funcţie de produsul fotografiat.

Fotografie culinară cu o singură sursă de lumină este seminarul dedicat celor pasionaţi de domeniul culinar, ce îşi doresc mai mult decât o simplă poză cu o farfurie. Radu Dumitrescu demonstrează un mod minimalist şi foarte eficient de a realiza fotografii culinare, cu o singură sursă de lumină. Adică rezultate maxime cu costuri minime.

Mai multe detalii despre cursurile F64 sunt disponibile în secţiunea dedicată, de pe site.

Cele mai citite

Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor...

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...

Sandale pentru copii – o soluție confortabilă și elegantă pentru vară

Sandalele sunt foarte recomandate pentru copii în sezonul cald, datorită numeroaselor avantaje pe care acestea le oferă atât în ceea ce privește confortul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă