13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecial2.000 de fani stelisti, interzisi in Ghencea!

2.000 de fani stelisti, interzisi in Ghencea!

Steaua a jucat destul de bine in ultima etapa la Iasi, a castigat pe merit, iar evolutia jucatorilor a fost una care poate da sperante pentru meciul de maine cu Fenerbahce. Sutele de suporteri stelisti care au facut deplasarea in Moldova si-au aclamat la final favoritii si i-au incurajat pentru meciul din Europa League.
Numai ca, atunci cand starea exploziva care pluteste peste echipa din Ghencea parea ca se dezamorseaza putin, si-a bagat Gigi Becali din nou coada si butoiul cu pulbere e din nou la un pas sa explodeze. Conducerea stelista a anulat toate abonamentele de la peluze si, mai mult, a decis sa nu mai vanda bilete fanilor care aveau aceste abonamente, lasand cu buza umflata mii de suporteri care de ani si ani de zile sunt alaturi, meci de meci, de echipa. O masura ilogica, discriminatoare, care nu a facut altceva decat sa rupa total relatia cu publicul.

 

In aceste conditii, atmosfera din tribune va fi din nou una tensionata, iar jucatorii, in loc sa fie impinsi de la spate de tribune intr-un meci in care au nevoie de asa ceva, vor auzi doar protestele fanilor. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) considera aceste masuri drept abuzuri si cere fanilor sa nu renunte la abonamente. "In urma abuzurilor de neimaginat ce au loc in ultimele zile, cu ocazia scoaterii la vanzare a biletelor pentru meciul Steaua-Fenerbahce, cand peste 2.000 de suporteri abonati ai peluzelor Nord si Sud nu au avut dreptul sa-si cumpere tichete, AISS s-a angajat sa gaseasca toate modalitatile prin care suporterii stelisti afectati se pot apara de actiunile abuzive, dictatoriale si absurde ale conducerii clubului Steaua. Rugam toti suporterii abonati la peluze, indiferent daca au putut sa-si achizitioneze bilete sau li s-a interzis acest lucru, sa nu dea curs invitatiei de a-si recupera banii platiti pe abonamente.

 

Facem precizarea ca, potrivit legilor romane in vigoare, abonamentele de la peluze sunt inca valabile, intrucat clubul Steaua nu a efectuat nici o formalitate ceruta de lege pentru a inceta in mod unilateral contractul dintre club si suporter. Pana la notificarea individuala a fiecarui abonat «interzis» cu privire la rezilierea unilaterala de catre club a contractului, notificare ce trebuie efectuata prin scrisoare sau orice alt mesaj individualizat, contractele sunt valabile, impreuna cu abonamentele aferente", se precizeaza in comunicat.
AISS mentioneaza ca in cazul in care suporterii sunt de acord sa le fie restituita contravaloarea abonamentelor, FC Steaua ar avea acoperire in fata legii si, totodata, ii sfatuieste pe fani sa nu accepte nici propunerea de inlocuirea abonamentului de la peluza cu unul intr-o alta zona a stadionului, cu conditia semnarii unei declaratii prin care acestia se angajaza sa nu protesteze impotriva conducerii.

» Meciul Steaua-Fenerbahce, din etapa a III-a a Grupei H a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă