16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecial15 lei, cura de sănătate la Techirghiol

15 lei, cura de sănătate la Techirghiol

Băile de la Techirghiol sunt o alternativă pentru cei care vor să-şi trateze problemele medicale, dar şi pentru cei care vor să se relaxeze. 

La doar câţiva kilometri depărtare de Băile Reci din Eforie se află Băile Reci din Techirghiol, care îi aşteaptă cu nerăbdare pe amatorii de băi de nămol. În lipsa fondurilor, acestea nu au putut fi renovate şi modernizate, dar au fost igienizate. Este curat, iar personalul se străduieşte să‑şi atragă clienţii. Directorul sanatoriului din localitate, Indiran Logofătu, a declarat că intrarea costă anul acesta 15 lei.  În  taxa de 15 lei sunt incluse nu numai o cură nelimitată de nămol, plajă de nudism, dar şi duşuri cu apă rece şi caldă. Medicii recomandă nămolul şi băile în lac şi mare doar la un interval de 3-4 săptămâni de la terminarea altor tratamente pentru reumatism. Totodată, spun cadrele medicale, băile reci cu nămol sunt indicate tuturor, bolnavi sau nu.  „Ele nu afectează organismul”, a declarat dr. Anca Gheorghe. Persoanele care vin să se trateze aici, dar şi turiştii, pot beneficia de şezlonguri, umbrele – sub care se pot feri de soarele arzător – precum şi de măsuţe.  

Medicii recomandă nămolul şi băile în lac şi mare doar la un interval de 3-4 săptămâni de la terminarea altor tratamente pentru reumatism.

Cele mai citite

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă