31.4 C
București
joi, 18 august 2022
AcasăSocialUn mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Un mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Reprezentanţii administrației locale din județul Brașov au avut o întâlnire cu o delegaţie militară mixtă româno-americană, din care au făcut parte specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC (Cooperare civili – militari) al Statului Major al Forţelor Terestre al României, precum și din US Civil Affairs.

Oficialii din județul Brașov au prezentat delegației militare măsurile și facilitățile care pot fi puse la dispoziția populației locale în situații de criză.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 24 martie 2021, la sediul Primăriei Braşov. La întâlnire au fost prezenți şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi ai ISU Braşov.

În acest cadru au fost discutate și detalii privind desfăşurarea exerciţiului militar Defender Europe 21, care se va desfășura, sub coordonarea SUA, și pe teritoriul României.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru cel mai mare centru de date din centrul și sud-estul Europei

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru cel mai mare centru de date din centrul și sud-estul Europei, în cadrul proiectului denumit ClusterPower. Compania...

Rectificarea bugetară, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de astăzi proiectele de ordonanţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat pe...

Cupa Mondială din Qatar va începe mai devreme decât s-a anunțat inițial

Cupa Mondială din Qatar va începe cu o zi mai devreme decât fusese programată inițial. Astfel, gazdele vor disputa meciul de deschidere, în compania...
Ultima oră
Pe aceeași temă