3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSocialUn mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Un mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Reprezentanţii administrației locale din județul Brașov au avut o întâlnire cu o delegaţie militară mixtă româno-americană, din care au făcut parte specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC (Cooperare civili – militari) al Statului Major al Forţelor Terestre al României, precum și din US Civil Affairs.

Oficialii din județul Brașov au prezentat delegației militare măsurile și facilitățile care pot fi puse la dispoziția populației locale în situații de criză.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 24 martie 2021, la sediul Primăriei Braşov. La întâlnire au fost prezenți şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi ai ISU Braşov.

În acest cadru au fost discutate și detalii privind desfăşurarea exerciţiului militar Defender Europe 21, care se va desfășura, sub coordonarea SUA, și pe teritoriul României.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Olanda, cel mai mare scor al Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania

Olanda face show la handbal feminin. A reușit scorul Campionatului Mondial din Spania, notează Agerpres. Suedia rămâne echipa cu cele mai multe goluri marcate într-un...

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Ultimul mesaj transmis de Angela Merkel în calitate de cancelar

Angela Merkel le-a cerut nemților, în ultimul mesaj în calitate de cancelar, să se vaccineze - "Doar așa putem lupta împotriva coronavirusului", transmite aceasta,...
Ultima oră
Pe aceeași temă