-2 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăSocialUn mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Un mare oraș ia măsuri pentru protejarea populației în situații de criză

Reprezentanţii administrației locale din județul Brașov au avut o întâlnire cu o delegaţie militară mixtă româno-americană, din care au făcut parte specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC (Cooperare civili – militari) al Statului Major al Forţelor Terestre al României, precum și din US Civil Affairs.

Oficialii din județul Brașov au prezentat delegației militare măsurile și facilitățile care pot fi puse la dispoziția populației locale în situații de criză.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 24 martie 2021, la sediul Primăriei Braşov. La întâlnire au fost prezenți şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi ai ISU Braşov.

În acest cadru au fost discutate și detalii privind desfăşurarea exerciţiului militar Defender Europe 21, care se va desfășura, sub coordonarea SUA, și pe teritoriul României.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O nouă victimă a Completului Morții: Mircea Drăghici

Despre cum a fost executat Mircea Drăghici, fostul deputat PSD, televiziunile îmbuibate de bani de la partide (circa zece milioane de Euro, anul trecut)...

Incidența COVID în București a trecut de 8 la mie

Incidenţa COVID-19 calculată la 14 zile pentru Capitală este, astăzi, de 8,03 cazuri la mia de locuitori, conform Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului...

Cântărețul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Meat Loaf, cântărețul al cărui album Bat Out Of Hell este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, a murit la vârsta...
Ultima oră
Pe aceeași temă