Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader anunță deciziile luate după scandalul din Justiție într-o conferință, la ora 17.00

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine luni, la ora 17,00, la sediul ministerului, o conferinţă de presă în care vor fi abordate aspecte privind sistemul penitenciar şi statutul grefierilor, informează Biroul de presă al MJ.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 15:45

Declaraţia vine în contextul în care grefierii ameninţă cu noi proteste, reclamând că salariile nu au fost uniformizate, fiind a doua lună în care acestea sunt calculate greşti şi cer implicarea ministrului Justiţiei.

De asemenea, ei solicită o salarizare adecvată şi unitară, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, plata orelor suplimentare, suplimentarea personalului şi un nou statut al profesiei.

Comentarii

loading...