Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciryl Zingaro/EPA

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I - depus la Catedrala Ortodoxă Greacă din Lausanne

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I a fost depus luni la Catedrala Ortodoxă Greacă din Lausanne.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2017 - 21:44

Potrivit site-ului romaniargala.ro, la ora 14,00, în prezența principeselor Elena și Sofia, precum și dlui Alexander Philips Nixon, a fost oficiată o slujbă. 

Au slujit IPS mitropolitul Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Centrale și Meridionale, părintele paroh Alexandre Yossifidis, alături de un sobor de șase preoți, în limbile română, franceză și greacă. La ceremonie au fost prezente și măicuțele care veghează permanent trupul neînsuflețit al Regelui Mihai, până la plecarea către țară.

Sicriul va rămâne la Catedrala Ortodoxă Greacă până marți, la ora 16, urmând ca miercuri să fie adus în România. 

Comentarii

loading...