Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proteste în mai multe orașe față de Dragnea și PSD

Mii de oameni protestează joi seară la Cluj, Sibiu, Timişoara şi Iaşi împotriva PSD şi a liderului social-democrat Liviu Dragnea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2018 - 21:44

Peste 1.500 de persoane participă joi seara, în centrul oraşului Cluj-Napoca la un protest împotriva guvernului, cerând demisia acestuia precum şi pe cea a lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Oamenii au început să vină în Piaţa Unirii începând cu ora 19,00, unde timp de aproximativ o oră şi jumătate au scandat şi strigat mesaje împotriva guvernului Dăncilă.

Unul dintre protestatari, Sorin Bobis, care la începutul anului a organizat un marş de la Cluj până în Capitală, pentru a participa la mitingul din 20 ianuarie din faţa clădirii Guvernului, a montat un cort în Piaţa Unirii spunând că începe un protest non-stop. El a spus că va sta, alături de alţi protestatari, în cortul montat în centrul oraşului până la căderea guvernului Dăncilă.

În jurul orei 20,40 oamenii au plecat în marş către unul din cartierele oraşului, aşa cum au făcut şi în serile precedente.

Mai mult de 1.000 de persoane mărşăluiesc pe principalele bulevarde din Sibiu, scandând lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Protestatarii s-au deplasat către casa preşedintelui Klaus Iohannis, unde Carmen Iohannis i-a aplaudat şi i-a salutat atunci când aceştia au intonat imnul.

La Sibiu protestatarii au primit cu aplauze sentinţa de condamnare la închisoare exprimată în cazul liderului PSD.

Câteva sute de persoane au ieşit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a protesta împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea.

Oamenii flutură drapelul naţional, alături de steagul SUA şi al Uniunii Europene. Ei cer demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru că a fost condamnat de instanţa de judecată şi scandează "Ole, Oleee, Oleee, la pârnaie Liviule", "Dragnea, demisia", "Rezistăm, nu cedăm", "PSD, nu uita, România nu-i a ta", "PSD, ciuma roşie", "PSD, partid de hoţi şi de mafioţi".

 "Justiţia e dreaptă. I-a dat condamnare lui Dragnea, dar el oricum scapă. El ar trebui să îşi dea demisia. Chiar dacă protestele nu rezolvă nimic, noi tot ieşim. Ar trebui ocrotită justiţia", a declarat una dintre persoanele care au ieşit joi seară la protest.

 După două ore de stat în faţa statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, manifestanţii au plecat în marş pe străzile din centrul oraşului. Ei s-au oprit în faţa sediului PSD.

În Timişoara, câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei/Operei, în urma anunţării sentinţei de condamnare cu executare a liderului PSD, Liviu Dragnea, scandând "La mulţi ani, cu executare!".

Timişorenii poartă în mâini drapele şi pancarte pe care sunt scrise mesaje împotriva liderului PSD.

Cei prezenţi spun că aşteaptă demisia Guvernului, a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor şi văd ca rezolvare a actualei situaţii politice din ţară alegerile anticipate.

Comentarii

loading...