Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Primarul Firea a convocat Consiliul General, în grupuri de câte opt persoane

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a convocat Consiliul General al Municipiului București, consilierii urmând a fi prezenți, fizic, la această ședință.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2020 - 23:12

Gabriela Firea a explicat, duminică seară, că ședința CGMB se va desfășura luni dimineață.

"Avem decizii foarte importante pentru Administrația Spitalelor, coordonăm 19 spitale în Capitală", a explicat primarul Gabriela Firea.

Pentru a evita răspândirea coronavirusului, consilierii sunt chemați la ore dinainte precizate, conform unei programări, în grupuri de câte opt persoane, păstrând între ei o distanță de doi metri. Membrii fiecărui grup urmează să voteze și apoi vor ieși din sală.

Întreaga ședință se va desfășura sub supravegherea Poliției Locale, a precizat Gabriela Firea.

Comentarii