27.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialPoliția Română a reținut trei persoane suspectacte de trafic de droguri de...

Poliția Română a reținut trei persoane suspectacte de trafic de droguri de mare risc

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea DIICOT Călăraşi, au efectuat 3 percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 224 de grame de canabis, un cântar electronic de precizie, patru telefoane mobile, 2.000 de lei şi patru grindere folosite la mărunţirea drogurilor”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2018, un bărbat de 27 de ani, din comuna Luica, judeţul Călăraşi, ar fi expediat din Spania un colet conţinând canabis concubinei sale, din municipiul Bucureşti. Ulterior, drogurile ar fi fost vândute către consumatori sau către alţi dealeri, dintre aceştia fiind identificaţi doi bărbaţi, din Olteniţa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, precum şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din Călăraşi, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă