Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zona pietonală din centrul Iașiului s-a surpat pe patru metri pătrați

O bucată din Pietonala Ştefan cel Mare şi Sfânt, din centrul Iaşului, s-a surpat vineri, pe o suprafață de aproximativ patru metri pătraţi, informează Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.02.2018 - 20:17

Zona surpată a fost îngrădită pentru ca trecătorii să nu se accidenteze. Primăria a început deja lucrările de refacere.

Surparea de suprafaţă pe o porţiune de aproximativ 4 metri pătraţi s-a produs în dreptul Casei Cărţii. Din centrul Iaşului, cel mai probabil din cauza lucrărilor anterioare care s-au efectuat pentru reţelele de apă şi canalizare. În zonă, nu este asflat, ci piatră cubică.

„Angajaţii SC Servicii Publice SA au securizat perimetrul în vederea evitării unor eventuale accidente. Surparea s-a produs pe o suprafaţă de aproximativ patru metri pătraţi. Din primele verificări, se pare că este vorba despre o zonă deranjată de săpăturile şi umpluturile rezultate în urma executării reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în perioade anterioare“, a declarat, vineri, Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Iaşi.

Potrivit acestuia, în subteranul axului Pietonalei Ştefan cel Mare şi Sfânt există o conductă de canalizare cu diametrul de 2.000 de milimetri, dar care nu a fost afectată în urma surpării.

Comentarii