11.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

O mamă a fost internată forțat după ce și-a bruscat copilul de 4 ani

Un copil în vârstă de 4 ani a fost bruscat și rănit, într-un loc de joacă, de mama lui, o femeie de 30 de ani, în Caransebeș, județul Caraș-Severin. Pentru că era într-un acces de furie femeia a fost internată, iar copiii femeii au fost aduși în plasament de urgență.

Duminică noaptea, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată, că o femeie, având un moment de furie, și-a bruscat propriul copil în vârstă de 4 ani, pe topogan, într-un parc din municipiu, provocându-i o rană la nivelul frunții.

Copilul a fost adus cu Ambulanța la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Mama copilului, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a primi îngrijiri specifice.

Totodată, polițiștii Municipiului Caransebeș au sesizat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au luat măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

Un dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului a fost întocmit, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Ultima oră
Pe aceeași temă