23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăSocialO mamă a fost internată forțat după ce și-a bruscat copilul de...

O mamă a fost internată forțat după ce și-a bruscat copilul de 4 ani

Un copil în vârstă de 4 ani a fost bruscat și rănit, într-un loc de joacă, de mama lui, o femeie de 30 de ani, în Caransebeș, județul Caraș-Severin. Pentru că era într-un acces de furie femeia a fost internată, iar copiii femeii au fost aduși în plasament de urgență.

Duminică noaptea, Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată, că o femeie, având un moment de furie, și-a bruscat propriul copil în vârstă de 4 ani, pe topogan, într-un parc din municipiu, provocându-i o rană la nivelul frunții.

Copilul a fost adus cu Ambulanța la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Mama copilului, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a primi îngrijiri specifice.

Totodată, polițiștii Municipiului Caransebeș au sesizat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au luat măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

Un dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului a fost întocmit, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă