-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăSocialO avarie între Bd Iuliu Maniu și Bd G-ral Vasile Milea ar...

O avarie între Bd Iuliu Maniu și Bd G-ral Vasile Milea ar duce la surparea intersecției

Brigada Rutieră anunță că, în timpul lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai din intersecția Bd Iuliu Maniu și Bd G-ral Vasile Milea, s-a constatat existența unei avarii la rețeaua primară de apă, respectiv scurgeri considerabile care pot conduce la surparea carosabilului.

Pentru remedierea avariei se impune instituirea unei restricții de circulație pe banda 2 a bd-ului Iuliu Maniu, pe sensul de ieșire din București, anunță spotmedia.ro.

În acest context, având în vedere faptul că în intersecție sunt deja instituite restricțiile necesare modernizării liniei de tramvai de pe Bd. G-ral Vasile Milea, s-a identificat ca soluție de asigurare a fluenței urmatoarea configurație:

– pe Bd Iuliu Maniu (sensul de ieșire), se va asigura intrarea în intersecție pe două benzi de circulație
– pe sensul de intrare, cu 25 m înainte de intersecție, se va restricționa prin intermediul balizelor banda destinată virajului la stânga de pe bd. Iuliu Maniu către Podul Basarab, astfel încât centrul intersecției să fie menținut liber.
Execuția lucrărilor va începe la miezul nopții, iar termenul estimat pentru finalizare este data de 26 noiembrie.

Poliția rutieră cere ca în preajma Bd Iuliu Maniu și Bd G-ral Vasile Milea să se circule prudent pentru a se evita surparea carosabilului

Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate ori la culoarea verde a semaforului destinat acestora, să folosească pasarele pietonale acolo unde este cazul şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Avaria produsă între Bd. Iuliu Maniu-Bd. G-ral Vasile Milea trebuie remediată rapid pentru a se evita surparea carosabilului și a intersecției respective.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...
Ultima oră
Pe aceeași temă