Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Mărturisirile fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: "Uneori a spus prea mult"

Jurnalistul Andrei Gheorghe a încetat din viaţă la doar 56 de ani, la începutul acestei săptămâni. A lăsat în urma lui lacrimi, dar şi extrem de multă durere. Acum, fosta soţie a marii vedete radio şi TV, vine cu mărturisiri teribile.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2018 - 12:36

“Andrei Gheorghe a fost un jurnalist curajos, cu o minte sclipitoare, care spunea adevărul, oricât de deranjant era”, spun cunoscuţii. Extravaganţele lui se transformau uneori în scandaluri de presă. A realizat emisiuni de radio şi de televiziune de succes, care au marcat istoria presei româneşti. ”A fost un om extraordinar, care a iubit, a greşit şi a făcut lucruri extraordinare”, spune cu tristeţe a doua soţie a lui Andrei Gheorghe.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, Petruța Gheorghe face dezvăluiri cutremurătoare. ”A trăit intens, a trăit extraordinar de liber și de frumos. A iubit foarte mult, a certat foarte mult, a încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr sau poate nu la momentul potrivit. Dar iubea mult oamenii și copiii. A iubit radio, TV, filmele, artele, cărțile, toate lucrurile frumoase pe care oamenii le clădesc. Şi-a dorit să fie ţinut minte aşa cum a fost cunoscut: un om plin de viaţă, care a iubit adevărul”, a mărturisit Petruţa Gheorghe.

Comentarii

loading...