Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Luni se anunță programul pentru înscrierea la grădiniță și la clasa pregătitoare

Calendarul pentru înscrierea la grădiniță și la clasa pregătitoare va fi publicat luni, 4 mai, a declarat, duminică seară, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.05.2020 - 23:53

"Ministerul Educaţiei, mâine, va publica pentru grădiniţe calendarul de reînscriere sau înscriere, iar pentru clasa pregătitoare noul calendar, în aşa fel încât să dăm posibilitatea părinţilor să realizeze înscrierea fie la clasa pregătitoare, fie la grădiniţe", a declarat, duminică, ministrul Monica Anisie.

Noutatea anunțată în acest moment, în contextul epidemiei de coronavirus, este că, atât pentru grădiniţă cât şi pentru clasa pregătitoare, înscrierile se vor face online.

Comentarii