Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Laura Radu, noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti

Noul preşedinte al Tribunalului Bucureşti va fi, începând de la 1 ianuarie, judecătorul Laura Radu, care a promovat concursul de ocupare a acestei funcţii de conducere, transmit reprezentanţii instituţiei.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2017 - 19:00

Judecătorul Laura Radu este magistratul care va prelua, începând cu 1 ianuarie, funcţia de preşedinte şi, totodată, de purtător de cuvânt al Tribunalului Bucureşti.

În prezent, cele două funcţii sunt ocupate de judecătorul Laura Andrei.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Bucureşti, Laura Radu va ocupa această funcţie ca urmare promovării concursului pentru numirea în funcţii de conducere, desfăşurat în perioada 22 septembrie – 19 decembrie 2017.

Laura Radu a fost vicepreşedintele delegat al Secţiei Penale din cadrul Tribunalului Bucureşti şi avea în subordonare Secţia I penală şi Secţia a VIII-a conflicte de muncă şi asigurări sociale.

Actualul preşedinte al Tribunalului, Laura Andrei, va fi judecător la Secţia de Contencios Administrativ de la Curtea de Apel Bucureşti

Comentarii

loading...