6.4 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSocialJustițieDoi suspecți în crima de la Sibiu au fost arestați în Regatul...

Doi suspecți în crima de la Sibiu au fost arestați în Regatul Unit. Al treilea suspect este în urmărire

Doi dintre cei trei bărbați suspectați că au comis crima oribilă de la Sibiu au fost identificați și reținuți pe teritoriul Regatului Unit.

Unul dintre cei trei suspecți a fost reținut în Scoția iar cel de-al doilea suspect a fost reținut în Irlanda de Nord. Cei de-al treilea suspect este încă prezentat pe site-ul Poliției Române, la data de 20 noiembrie 2023, la rubrica “Persoane urmărite”. Tribunalul județului Sibiu a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă “pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată”.

Toți cei trei bărbați suspectați de comiterea crimei de la Sibiu sunt cetățeni români și provin din județul Dolj. Doi dintre cei trei suspecți au cazier pentru furturi şi tâlhărie.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost atacat în casa lui din municipiul Sibiu, la data de 5 noiembrie 2023. Cei trei atacatori l-au bătut groaznic, aparent pentru a-l obliga să le spună unde ține obiectele de valoare. Atacatorii au plecat din casă, sustrăgând ceasuri 16 ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro. Ulterior, la data de 7 noiembrie, Adrian Kreiner a murit la spital, ca urmare a rănilor suferite.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

Noul tren electric a circulat tractat de o garnitură de marfă

Sosirea primului tren electric cumpărat din Polonia s-a făcut ieri cu mare tam-tam în Gara de Nord din București. Numai că, în realitate,...
Ultima oră
Pe aceeași temă