21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSocialIncendiu la un bloc de locuințe

Incendiu la un bloc de locuințe

Un incendiu a survenit la un bloc de locuințe din Medgidia, în noaptea trecută.

La fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere, o autoscară, 3 ambulanțe SMURD, o unitate de descarcerare și 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

Au fost transportate la spital 5 persoane, în urma intervenției pompierilor și cadrelor medicale: un bărbat cu arsuri pe față și la membrele superioare, două persoane intoxicate cu fum, dar conștiente și două femei care au făcut un atac de panică.

În total, în bloc au fost aproximativ 40 de persoane, din care 25 adulți și 2 copii au fost evacuați de către echipajele de intervenție.

Incendiu pornit de la două garsoniere din bloc

Incendiul s-a produs la două garsoniere de la etajul 2 al blocului (P+3), în care erau depozitate materiale textile și mase plastice, pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Holul blocului, pe o suprafață de 10 mp și alte 12 garsoniere au fost afectate de fum și apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia.

Intervenția a început în jurul orei 2 și s-a încheiat la ora 05:43, anunță ISU Dobrogea.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...
Ultima oră
Pe aceeași temă