23.4 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăSocialIncendiu la un hotel din Rupea. Au ars mansarda și acoperișul |...

Incendiu la un hotel din Rupea. Au ars mansarda și acoperișul | VIDEO

Incendiu la Rupea! A fost panică aseară în localitatea Rupea, din Brașov. Mansarda şi acoperişul unui hotel în care se aflau aproximativ 30 de turiști au fost mistuite de flăcări. Din fericire nu au existat victime deoarece oamenii au reușit să iasă la timp din clădire. O singură persoană a suferit un atac de panică. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pentru lichidarea incendiului au intervenit echipe de pompieri din Brașov dar și din judeţul Mureş, precum şi voluntari de la serviciile pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz. Șase ore s-au luptat cu flăcările, intervenind  atât din exteriorul hotelului, cu autospecialele de salvare la înălţime, cât şi din interiorul construcţiei.

Incendiu la Rupea. 30 de turiști au fost evacuați

La faţa locului au fost direcţionate 6 autospeciale cu apă şi spumă, 2 de salvare la înălţime, 3 de intervenţie, o autocisternă şi două echipaje ale SMURD.Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat. O singură persoană a suferit un atac de panică, fiind asistată la faţa locului de către echipajul medical al SMURD.

În incendiul de la Rupea au ars acoperişul hotelului pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi mansarda, a precizat ISU Braşov.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Schwarz Global Services reamenajează și dotează cu echipamente performante Politehnica București

Schwarz Global Services, centrul de excelenţă IT care furnizează soluţii digitale pentru grupul Schwarz, a amenajat și dotat cu echipamente performante unul dintre laboratorele...

Prețul grâului și al porumbului a crescut după distrugerea barajului din Ucraina

Prețul grâului și al porumbului a crescut marți dimineață, după ce distrugerea barajului din Ucraina a stârnit îngrijorare cu privire la aprovizionarea cu alimente...

Fake News. Campionatul European de Sex din Suedia, știre falsă

Campionatul European de Sex din Suedia este un fake News (n.r. știre falsă). Recent, s-a făcut vâlvă pe internet cu afirmația bizară că Suedia...
Ultima oră
Pe aceeași temă