21.1 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSocialIncendiu la un hotel din Rupea. Au ars mansarda și acoperișul |...

Incendiu la un hotel din Rupea. Au ars mansarda și acoperișul | VIDEO

Incendiu la Rupea! A fost panică aseară în localitatea Rupea, din Brașov. Mansarda şi acoperişul unui hotel în care se aflau aproximativ 30 de turiști au fost mistuite de flăcări. Din fericire nu au existat victime deoarece oamenii au reușit să iasă la timp din clădire. O singură persoană a suferit un atac de panică. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pentru lichidarea incendiului au intervenit echipe de pompieri din Brașov dar și din judeţul Mureş, precum şi voluntari de la serviciile pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz. Șase ore s-au luptat cu flăcările, intervenind  atât din exteriorul hotelului, cu autospecialele de salvare la înălţime, cât şi din interiorul construcţiei.

Incendiu la Rupea. 30 de turiști au fost evacuați

La faţa locului au fost direcţionate 6 autospeciale cu apă şi spumă, 2 de salvare la înălţime, 3 de intervenţie, o autocisternă şi două echipaje ale SMURD.Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat. O singură persoană a suferit un atac de panică, fiind asistată la faţa locului de către echipajul medical al SMURD.

În incendiul de la Rupea au ars acoperişul hotelului pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi mansarda, a precizat ISU Braşov.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:37

Tatăl unei victime a masacrului din Texas: „ Era plină de dragoste”

Tatăl lui Jacklyn Cazares, în vârstă de zece ani, una dintre cele 19 victime ale atacului mortal dintr-o școală primară din Texas, a declarat...

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...

Drulă crede că România se îndreaptă în mare viteză spre o catastrofă

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, face o predicție sumbră și spune că România se îndreaptă cu mare viteză spre o catastrofă, având o...
Ultima oră
Pe aceeași temă