15.4 C
București
vineri, 9 iunie 2023
AcasăSocialIncendiu în Slatina. 9 mașini s-au făcut scrum. De la ce a...

Incendiu în Slatina. 9 mașini s-au făcut scrum. De la ce a pornit focul

Incendiu în Slatina. Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineața, pe strada Pitești, din Slatina. O clădire dezafectată a ars în întregime, iar nouă mașini parcate în apropiere s-au făcut și ele scrum. Pompierii s-au luptat cu flcările trei ore. Nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

UPDATE: Poliția a descoperit motivul pentru care a izbucnit incendiul din Slatina. Un bărbat de 62 de ani a făcut focul in interiorul clădirii abandonate, pentru a se încălzi.

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineață în Slatina, însă evenimentul nu a fost semnalat la 112. Pompierii au aflat despre incident din fotografiile urcate pe rețelele de socializare. 

O clădire a ars complet și nouă mașini parcate în apropiere au fost avariate, jumătate dintre ele în totalitate. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit pe strada Pitești, la o clădire abandonată, în care se adaposteau, uneori, oameni ai străzii. 

La sosirea pompierilor, clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate.

Incendiu în Slatina, cauze

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce o persoană fără adăpost a făcut focul în clădire. În cauză a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili motivele exacte și cine îi va despăgubi pe proprietarii mașinilor.

Cel mai mare incendiu al anului trecut s-a produs în Constanța, când a luat foc un boc de locuințe.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă