26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentDouă eleve au ajuns la spital după un banchet la care s-ar...

Două eleve au ajuns la spital după un banchet la care s-ar fi consumat alcool și droguri

Două eleve de la un liceu teoretic din orașul Otopeni au fost transportate la spital, după ce au participat la un banchet la care s-ar fi consumat băuturi alcoolice și, eventual, droguri.

Banchetul ar fi fost organizat în cinstea absolvenților clasei a VIII-a. Petrecerea s-a desfășurat la un restaurant din județul Ilfov. Reprezentanții restaurantului au declarat că localul n-a vândut produse alcoolice elevilor (acest lucru fiind, de altfel, interzis) dar că, probabil, băutura alcoolică ar fi fost adusă la petrecere de unul dintre elevi. Alcoolul ar fi fost ascuns în sticle de apă sau de suc.

În privința drogului, încă nu se știe proveniența lui.

Banchetul s-a desfășurat în seara și în noaptea de 31 mai spre 1 iunie 2024. Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov s-au autosesizat în acest caz și au deschis o anchetă, plecând de la informațiile care s-au vehiculat pe un forum de discuții al părinților.â

Conducerea liceului încă n-a avut nicio reacție cu privire la acest incident.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă