20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentCe cumpărături a făcut premierul Ciolacu de 100 de lei

Ce cumpărături a făcut premierul Ciolacu de 100 de lei

Premierul Marcel Ciolacu a făcut, sâmbătă dimineață, o postare pe internet, în care dezvăluie ce a cumpărat cu o sută de lei.

“Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău … total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, a scris pe facebook premierul Ciolacu.

Replicile primite de șeful Executivului la această postare sunt foarte diverse. Cineva îi spune că alimentele pe care le-a pus pe listă sunt pentru o singură persoană. Altcineva atrage atenția asupra cantităților: “Ce a cumpărat acolo abia ajunge pentru o singură masă, maxim pentru a mânca o zi”. O altă persoană îi aduce aminte că, acum un an, aceeași listă de produse ar fi costat doar 40 de lei, nu 100 de lei, ca astăzi.

De asemenea, se observă că din coșul de cumpărături din ziua de sâmbătă, 14 octombrie, al premierului Ciolacu a lipsit un produs elementar: pâinea.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mai multe persoane înjunghiate într-un mall din Sydney

Sute de persoane au fost evacuate astăzi dintr-un centru comercial din capitala Australiei, Sydney, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, relatează news.com.au.O...

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă