Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Este foarte greu să faci reformă în sectorul public, recunoaște ministrul Cîțu

Este foarte greu să faci reformă în sectorul public, a declarat, luni seară, la un post de televiziune, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.05.2020 - 23:36

"Reforma în sectorul public continuă. La Ministerul Finanţelor Publice am început o reorganizare care înseamnă şi reduceri de posturi de conducere, dar este complicat în condiţiile în care, şi aici am o critică pentru sectorul bugetar, ştiu foarte bine să folosească legislaţia pentru a se acoperi. Este foarte greu să faci reformă în sectorul public astăzi", a recunoscut, luni seară, ministrul Florin Cîțu.

El a susținut că e mult mai greu să faci reformă în sectorul de stat decât în cel privat, întrucât "de fiecare dată când cineva nu îşi face treaba în sectorul bugetar şi încerci să îi dai o sancţiune intră în concediu medical automat. Şi nu poţi să faci nimic. În sectorul privat nu se întâmplă aşa ceva".

Comentarii

loading...