20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSocialEducațieUnii părinți mai vor școală online

Unii părinți mai vor școală online

Unii părinți mai vor școală online pentru copiii lor, chiar în anul școlar care începe luni, 13 septembrie 2021. Dar numai 8 la sută dintre părinții din România se pronunță pentru învățământ online.

Această informație rezultă dintr-un sondaj realizat de BestJobs, ale cărui rezultate au fost publicate vineri, 10 septembrie 2021.

Potrivit sondajului, 76 la sută dintre părinții angajați preferă cursurile cu prezență fizică în clasă. Cei 8 la sută care doresc lecții exclusiv online pentru copiii lor ar opta pentru această variantă din motive de siguranță.

Unii părinți mai vor școală online, pe motiv că oferă siguranță copiilor

Amintim că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, insistă ca anul școlar 2021 – 2022 să se desfășoare în format fizic. Ministrul mai susține și ideea ca părinții să răspundă la un chestionar în care sunt întrebați dacă acceptă vaccinarea anti – Covid a copiilor lor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă