31.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSocialDeţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins, fără a opune...

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Oradea a fost prins, fără a opune rezistenţă

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Oradea transmis, sâmbătă, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare, iar bărbatul riscă închisoare de la şase luni la trei ani, transmite Mediafax.

„Deţinutul Felegyhazi Şandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit, vineri, un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea, a fost capturat, sâmbătă, în jurul orei 18.30, în Oradea, de poliţiştii de la ordine publică – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul IPJ Bihor. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, se arată în documentul citat.

Conducerea Penitenciarului Oradea a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă