17.8 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăSocialDacă te vaccinezi, îți cresc solzi! Starețul din Neamț care spunea asta...

Dacă te vaccinezi, îți cresc solzi! Starețul din Neamț care spunea asta are Covid!

Îl mai ții minte pe starețul din Neamț care spunea enoriașilor că dacă te vaccinezi îți vor crește solzi pe corp și vei arăta ca un zombie? Iată că preotul s-a infectat cu Covid și este internat în spital. Se pare că acesta a preferat să riște să-și piardă viața decât să se transforme într-un mort viu.  

Se numește Zenovie Grigore și slujește la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ. El este starețul care anul trecut le spunea enoriașilor că cine se vaccinează anti Covid se va „umple de solzi” pe piele și se va transforma într-un zombie. Spusele sale te fac să râzi în hohote și să-ți faci cruce. Asta, dacă nu ne-am afla în mijlocul uneia dintre cele mai crunte pandemii cu care s-a confruntat omenirea vreodată. Prin urmare, nu e de râs. Cu atât mai mult cu cât au existat foarte mulți oameni care chiar au crezut astfel de bazaconii. 

Iată că starețul iubitor de filme horror s-a infectat cu Covid și este internat în spital la Iași. Probabil că acum regretă cele spuse și probabil că ar prefera să-i crească unul sau doi solzi, dar să se facă bine. 

Vestea bună vine din partea managerului  Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, care a declarat că preotul are  insuficiență respiratorie. Însă, din fericire,starea lui este stabilă și nu se pune problema să fie internat la terapie intensivă.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:50

VIDEO: Supraviețuitorii tornadei din Mississippi descriu momentele grele prin care au trecut

Locuitorii din Mississippi au povestit experiența terifiantă a supraviețuirii unei tornade puternice care a traversat statul cu o noapte înainte, lăsând zeci de morți. În...

Jaqueline Cristian, victorioasă în Spania

Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Palmanova (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a trecut în finală...

Rusia va instala rachete nucleare în Belarus

Rusia va instala rachete nucleare în Belarus, deci mult mai aproape de centrul și vestul Europei, anunță presa de stat de la Moscova, citând...
Ultima oră
Pe aceeași temă