Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Ministerul Afacerilor Interne

Cine este Bogdan, interpretul care transmite mesaje pentru persoane cu deficiențe de auz

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o scurtă prezentare a tânărului care transmite mesajele Grupului de Comunicare Strategică în limbajul persoanelor cu deficiențe de auz.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2020 - 23:30

Potrivit unui comunicat difuzat pe internet, duminică, de Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan are 31 de ani, este absolvent al Facultății de Psihologie - Secția Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.

MAI precizează că Bogdan transmite aceste mesaje în timpul său liber - fără a fi angajat al Ministerului de Interne.

Prezența lui Bogdan a fost remarcată, cel mai recent, în seara zilei de sâmbătă, 21 martie, în momentul în care a tradus mesajul transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, și de secretarii de stat Despescu și Arafat, privind emiterea, de către MAI, a ordonanței militare 2 / 2020.

Comentarii

loading...