29.5 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăSocialAmenințare cu bombă la un mall din București. Park Lake a fost...

Amenințare cu bombă la un mall din București. Park Lake a fost evacuat

Amenințare cu bombă la un mall din București. Este vorba despre centrul comercial Park Lake, din sectorul 3 al Capitalei.

O alertă cu bombă la centrul comercial Park Lake din București a pus poliția pe jar, marți, în jurul orelor prânzului.

Poliția Română a primit pe mailul instituției un mesaj care anunța că în incinta centrului comercial Park Lake a fost plasat un dispozitiv exploziv care urmează a fi detonat. Mall-ul a fost de urgență evacuat. Este vorba despre câteva sute de persoane care se aflau la momentul respectiv la cumpărături.

La fața locului s-a deplasat Detașamentul Pirotehnic din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIIAS).

Amenințare cu bombă la mall. Cine sunt vinovații

Persoanele care ar fi trimis amenințarea pe e-mailul Poliției Capitalei ar fi câțiva foști angajați ai firmei de pază. Se pare că oamenii au fost recent concediați, iar gestul lor este unul de răzbunare.

Știre în curs de actualizare

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Trump cere înarmarea populației, după masacrul din școală

Fostul preşedinte Donald Trump a cerut "înarmarea cetăţenilor" pentru a lupta împotriva "răului din societatea noastră", care, a spus el, se află în spatele...

Celebra Insulă a Paștelui din Chile se va redeschide în curând turiștilor

Pentru prima dată de când a început pandemia COVID-19, Insula Paștelui, din Chile, se va deschide turiștilor. 1 august este data la care destinația insulară va...

Peste 8.700 de ucraineni au intrat ieri în România

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că, ieri, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 84.254 de persoane,...
Ultima oră
Pe aceeași temă