Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

34 de migranţi din Iran şi Irak, descoperiţi ascunşi într-un TIR

Un număr de 34 migranţi din Iran şi Irak au fost descoperiţi, miercuri, ascunşi într-un TIR bulgăresc ce urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, vehiculul care transporta şerveţele în Germania fiind verificat în baza unei analize de risc. Migra

Share

Rl online 0 comentarii

02.05.2018 - 16:53

La PTF Nădlac II s-a prezentat la ieşirea din ţară un bulgar de 51 de ani care conducea un automarfar înmatriculat în ţara sa, conform documentelor transportând paleţi cu şerveţele în Germania.

În cabină se mai afla un francez de origine turcă, în vârstă de 59 de ani, iar cei doi au declarat că nu transportă nimic în plus faţă de ce scrie în acte.

Poliţiştii de frontieră arădeni au verificat totuşi remorca în baza unei analize de risc specifică, descoperind în interior 34 de persoane, respectiv 19 bărbaţi, opt femei şi şapte copii. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar copiii între 3 şi 7 ani. Cu toţii stăteau deasupra paleţilor cu marfă, sub prelata remorcii.

”Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran şi Irak, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România”, a precizat Poliţia de Frontieră Arad.

Migranţii vor fi cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, fiind audiaţi de poliţişti, care verifică dacă şoferul sau francezul erau complici.

Comentarii