Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

25 de apeluri la Salvamont, în ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Brașov

Salvamontiştii au primit 25 de apeluri de urgenţă în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru municipiul Braşov şi pentru Predeal, potrivit Salvamont România.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

04.02.2018 - 09:57

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 25 apeluri de urgenţă: opt apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, şase apeluri pentru Salvamont Predeal, două apeluri pentru Salvamont Sinaia, două apeluri pentru Salvamont Gorj, două apeluri pentru Salvamont Harghita, două apeluri pentru Salvamont Lupeni, un apel pentru Salvamont Azuga, un apel pentru salvamont Petroşani şi un apel pentru Salvamont Caraş-Severin.

Totodată, au fost primite şi 18 apeluri prin care se solicitau informaţii despre starea pârtiilor şi despre diferite zone montane.

Comentarii

loading...