21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSănătateToate restaurantele și barurile din Vama Veche, 2 Mai și Limanu au...

Toate restaurantele și barurile din Vama Veche, 2 Mai și Limanu au fost închise din cauza Covid

Toate restaurantele și barurile din Vama Veche, 2 Mai și Limanu, din județul Constanța, au fost închise din cauza creșterii cazurilor de infectare cu Covid.

Decizia a fost luată în unanimitate de Comitetul Județean Constanța pentru Situații de Urgență.

Situația, explicată de șefa DSP Constanța, este că respectivele localități au populație proprie foarte mică și de aceea orice caz confirmat de coronavirus crește substanțial procentul celor infectați. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă