Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a achiziţionat medicamente de 44,15 milioane lei, fără TVA, de la nouă firme, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP)..

Spitalul Elias a cumpărat medicamente de peste 44 de milioane de lei

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a achiziţionat medicamente de 44,15 milioane lei, fără TVA, de la nouă firme, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractele au fost atribuite prin licitaţie deschisă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2018 - 18:33

Contractele au fost atribuite prin licitaţie deschisă, iar criterial de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Cel mai mare contract a fost atribuit firmei Unifarm, din Bucureşti, 30,59 milioane lei, informează News.ro.

Farmexpert DCI, din Bucureşti, a câştigat al doilea contract ca valoare, de 8,08 milioane lei. Al treilea contract, ca valoare, a fost câştigat de Prisum International Trading, din Bucureşti, 3,27 milioane lei.

Celelalte firme care au obţinut contracte au fost Pfizer România (1,22 milioane lei), din Bucureşti, Torus Pharma (401.520 de lei), din Bucureşti, Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics (214.351 de lei), din Deva, Farmexim (185.904 de lei), din Bucureşti, Europharm Holding (97.380 de lei), din Braşov, Fildas Trading (86.712 de lei), din Piteşti şi Mediplus Exim (2.160 de lei), din Mogoşoaia.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD