31.9 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSănătateSpitalul din Ploiești nu mai are medici ca să acopere a doua...

Spitalul din Ploiești nu mai are medici ca să acopere a doua linie de gardă de la ATI

Directorul Spitalului Județean din Ploiești, Marius Niculescu, a declarat, marţi, că situaţia de la ATI este „nu tensionată, ci critică”.

„Până la această dată, linia a doua de gardă de la ATI pentru pacienţii COVID a fost acoperită, însă începând de mâine rămânem fără medicii rezidenţi şi cei detaşaţi din judeţ pe perioada stării de urgenţă. Avem deci o lipsă de cinci cadre medicale”, a precizat directorul Marius Niculescu.

La începutul lunii aprilie 2020, Marius Niculescu declara că în spitalul pe care-l conduce lucrează 1.962 de cadre medicale, dintre care, până la acel moment, doar patru fuseseră testate pentru coronavirus. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă