Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a identificat un focar uriaș de coronavirus în județul Neamț: 167 de persoane

Un fiocat uriaș de coronavirus, cu 167 de persoane infectate, a fost descoperit la Centrul de recuperare a persoanelor cu handicap din localitatea Păstrăveni (județul Neamț).

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2020 - 11:28

Directorul DSP Neamț, Radu Firastrău, a confirmat, duminică, situația de la acest centru de recuperare. Astfel, dintre cele peste 300 de persoane testate, au fost găsite pozitiv 167 de persoane.

Dintre cazurile găsite pozitive, 100 sunt pacienți ai Centrului pentru recuperarea şi reabilitarea persoanelor cu handicap (CRRPH) de la Păstrăveni, iar 67 sunt angajați ai acestei unități medicale.

Directorul DSP Neamț a susținut că acest focar de coronavirus a fost descoperit atât de târziu întrucât primele unități testate în județul Neamț au fost căminele de bătrâni și abia ulterior a fost realizată testarea centrelor de recuperare - reabilitare.

Comentarii

loading...