Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Provincia Quebec din Canada a intrat în cel de-al doilea val al pandemiei

Provincia Quebec, cea mai afectată de coronavirus din Canada, a intrat în cel de-al doilea val al pandemiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.09.2020 - 01:30

Provincia autonomă Quebec, având peste opt milioane de locuitori, a înregistrat 586 de cazuri noi de infectare într-o singură zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la sfârşitul lunii mai.

În acest context, se poate estima că provincia Quebec a intrat "în al doilea val" al pandemiei, a declarat, luni, directorul naţional al sănătăţii publice, Horacio Arruda, citat de presa din Canada. Potrivit acestuia, în funcție de măsurile de protecție pe care le va accepta populația, al doilea val ar putea fi mai grav sau mai blând decât primul.

Un moment complicat din punct de vedere sanitar va fi cel al festivităților care se organizează, prin tradiție, în perioada Anului Nou.

Comentarii