Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În toate spitalele sunt locuri libere pentru Covid, susține ministrul Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că "în toate spitalele sunt locuri pentru Covid".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2020 - 18:29

"Noi în acest moment avem 1054 de paturi de terapie pentru Covid", iar dintre acestea, "în toate spitalele" sunt locuri libere pentru pacienți cu coronavirus, a declarat, joi, la un post de televiziune, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ministrul a susținut că aceste locuri libere sunt asigurate prin faptul că, prin decizia medicului curant, unii pacienți testați pozitiv rămân izolați acasă - deci nu mai e nevoie să fie internați în spital.

Dacă, eventual, un pacient cu Covid ajunge la un spital care nu-l poate primi, el este dirijat spre alt spital, a asigurat ministrul Sănătății. "Dacă nu mai are loc la ATI, îl transferăm într-un județ învecinat sau la distanță", a explicat ministrul.

Nelu Tătaru a respins ideea că, din cauza numărului prea mare de infectări, medicii ar fi obligați să decidă pe cine primesc să fie internat în spital și pe cine nu primesc.

Comentarii