Doar 5 dintrei cei 60 de candidaţi înscriși au promovat concursul pentru șefia CJAS-urilor

Șoc în materie de competență la nivelul candidaților înscriși la proba scrisă a concursului pentru şefia caselor de asigurări de sănătate: 5 candidați au luat examenul, 28 au picat, iar 11 nu s-au mai prezentat la concurs.

Share

Rl online 0 comentarii

08.05.2021 - 12:24

Punctajele celor admişi au variat între 70,10 puncte şi 93,30 de puncte, iar cel mai mic punctaj obţinut la această etapă a concursului a fost de 11,30.

Potrivit regulamentului, au fost declaraţi admişi la următoarea probă a interviului cei care au obţinut peste 70 de puncte. Miercuri, aceştia vor participa la proba interviului, organizată la sediul CNAS din Capitală.

"Au existat 60 de candidaţi care şi-au depus dosarul pentru concurs. Dintre aceştia, în urma selecţiei dosarelor, au fost admişi la proba scrisă pe baza îndeplinirii criteriilor de participare la concurs 54 de candidaţi, care aveau dreptul să se prezinte la proba scrisă", a anunțat, pe pagina de Facebook a CNAS, președintele Adrian Gheorghe, menționând faptul că, în acest context sunt 20 de case de asigurări de sănătate al căror post de director general nu va fi ocupat în urma concursului.

De asemenea, la două case de asigurări de sănătate nu s-au scos posturi în concurs iar la alte trei nu s-a înscris niciun candidat.

Sâmbătă dimineață, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, anunța rezultatele concursului de la CNAS: ”Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate. 5 din 33 au promovat. Ca să promovezi trebuia notă de peste 7. 19 candidați au luat sub 5. 26 candidați au luat sub 6. 21 nu s-au prezentat la concurs. Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”.

Citește totul despre:

#cnas #concurs

Comentarii