32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSănătateAproape 80.000 de doze de vaccin Moderna sosesc în România

Aproape 80.000 de doze de vaccin Moderna sosesc în România

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) anunță că un nou lot de vaccin anti – Covid sosește în România în ziua de duminică, 25 aprilie 2021.

Cele 76.800 de doze de vaccin sunt produse de firma Moderna și ajung în România pe cale terestră. Din întreaga cantitate, 36.000 de doze sunt trimise la Centrul Naţional de Stocare din București. Celelalte vor fi repartizate la centrele de vaccinare din Brașov, Cluj, Craiova și Timișoara.

Dozele rămase la București vor fi trimise centrelor de vaccinare din Constanța și Iași, la o dată ulterioară.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă