Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agenția EURASANTE susține, din 1994, cercetarea, managerii de proiect și companiile din sectorul sănătății pentru realizarea cercetării și inovării

AGEINGFit, eveniment cu tema prevenţia îmbătrânirii

In 28-29.01.2020, în Franța, la Palatul Congreselor ACROPOLIS din Nisa, s-a desfășurat evenimentul European de consolidare a inovării în sectorul sănătății îmbătrânirii – AGEINGFit, organizat de EURASANTE , Agenție de dezvoltare economic în domeniul sănătății și nutriției

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2020 - 18:52

La evenimentul AGEINGFit au participat 550 specialisti, 75 panelisti,  50 de expozanti si 16 inovatori cu demostrarea inovării (https://www.ageingfit-event.com/).

Evenimentul AGEINGFit2020 are avut 5 conferințe în parallel (1.Provocarile pieței europene privind sănătatea vârstnicilor; 2.Sănătatea îmbătrânirii conectate; 3.Prevenția îmbătrânirii prin hrană sanatoasă inovativă; 4.Inovarea în sistemul de îngrijire pe termen lung; 5.Inovarea pentru îmbătrânirea confortabilă la domiciliu) și o sesiune plenară.

La Conferința a 5-a au fost paneliști cu experiențe diferite în domeniul inovării în susținerea sănătății vârstnicilor la domiciliu, printre care și singurul panelist din Romania, reprezentantul ICI Bucuresti, dna Florescu Gabriela, Dr. ec. Mat., Cercetător științific și expert, responsabilul HoCare pentru România în cadrul proiectului european HoCare. Acest proiect este dedicat  livrării soluțiilor innovative de îngrijire a sănătății la domiciliul vârstnicilor prin modelul elicoidei cvadruple.

Pe lângă prezentarea succintă a bunelor practici și avantajelor utilizării inteligenței artificiale prin așa numitii ”chatbots” pentru sănătate, panelista a prezentat realizările, bunele practici, planul de acțiune din proiectul HoCare, proiect finanțat  din componenta Cercetare și inovare a Programului Interreg Europa cu 1,2 milioane euro pentru cele 8 țări din consorțiu.

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD